Vertrouwenspersoon Advocatuur

Regelmatig worden we benaderd door advocaten die hun dilemma graag één op één willen bespreken. Het gaat dan om dilemma’s die als te privé, te precair of te mediagevoelig worden ervaren om ‘zomaar’ in een intervisie naar voren te brengen. Om in die behoefte te voorzien, niet wetende dat het zo actueel zou worden, hebben we Vertrouwenspersoon Advocatuur opgericht. 

De meeste kleine en middelgrote kantoren hebben nog geen vertrouwenspersoon. Is er wel een vertrouwenspersoon dan staat die vaak dicht bij de directie. Wij verwachten dat een extern vertrouwenspersoon veel voordelen biedt: zowel voor de organisatie, als voor de advocaten die er een beroep op willen doen. 

Hoe werkt het? 

Als een advocatenkantoor is aangesloten bij Vertrouwenspersoon Advocatuur kunnen alle medewerkers van dat kantoor bellen met onze vertrouwenspersoon. Het gaat dan bijvoorbeeld om: pesten, seksuele intimidatie, discriminatie, agressie, geweld, werkdruk, etc. Onze vertrouwenspersoon biedt de ruimte, luistert en kijkt vanuit betrokkenheid naar mogelijke oplossingen. Een gesprek met onze vertrouwenspersoon vormt vaak de eerste stap naar een oplossing. 

De website www.vertrouwenspersoon-advocatuur.nl is nog under construction maar gaat spoedig live. Wil je nu al meer weten over wat Vertrouwenspersoon Advocatuur voor jou of jouw kantoor kan betekenen? Vul het contactformulier in en wij nemen spoedig contact met je op.

Wil je een offerte of heb je een vraag over Vertrouwenspersoon Advocatuur?

Vul onderstaand formulier in: