Algemene voorwaarden

Intervisie Advocatuur hanteert algemene voorwaarden.

De algemene voorwaarden gelden in aanvulling op de specifieke afspraken die je met ons hebt gemaakt, zoals te lezen valt onder het kopje Kosten en abonnement. De volledige versie van de algemene voorwaarden vind je hier. De belangrijkste zaken staan hieronder.

Betaaltermijn

Wanneer je je inschrijft voor een intervisiebijeenkomst sturen wij je een factuur en verwachten we dat die binnen 14 dagen betaald is.

Ben je verhinderd?

Kan je onverhoopt niet aanwezig zijn bij één van de intervisiebijeenkomsten waar je je voor hebt ingeschreven? Geen enkel probleem. Wij begrijpen dat dit kan gebeuren! Als je je tijdig afmeldt, kun je kosteloos herinschrijven. We geven echter geen geld terug. Vindt de afmelding plaats binnen 96 uur voor de bijeenkomst dan geldt helaas dat je niet meer kosteloos kunt herinschrijven en zullen we bij de volgende intervisiebijeenkomst waar je je voor inschrijft opnieuw een factuur sturen.

Stilzwijgende verlenging abonnement

Wanneer je bij ons een abonnement afsluit, verlengen we die jaarlijks stilzwijgend. Er wordt niet verlengd als je ons ten minste één maand ervoor schriftelijk laat weten dat je het abonnement opzegt.

Gebruik logo

Intervisie Advocatuur gebruikt graag jouw logo om te laten zien voor welke kantoren wij werken. Door het afsluiten van een abonnement ga je ermee akkoord dat wij jouw logo op onze website publiceren. Mocht je hiertegen bezwaar hebben, laat het ons dan weten.